Prostreno.cz

Sleďové filety v zakysané smetaně

Recept na večeři ze sleďových filetů.

Ohodnotit
(19 hlasů)
  • 2h a 20min

    2h a 20min příprava

    0min vaření

  • 590 kJ / 141 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky9g

Ingredience na

  • 500 g loupaných sleďových filetů
  • 2 ks cibule
  • 1 špetka pepře
  • 1 lžíce cukru
  • 2 špetky soli
  • 3 snítky čerstvého kopru
  • 200 g zakysané smetany
  • 2 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy

  1. Filety propláchněte ve vodě a nakrájejte na kousky. Smetanu promíchejte se solí, pepřem, nasekaným koprem, citrónovou šťávou a cukrem.
  2. Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a promíchejte. Přelijte kousky filetů a nechte 2 hodiny v chladu. Podávejte s pečivem.

TIP:

K přípravě můžete použít solené sleďové filety, marinované sleďové filety případně zauzené sleďové filety.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Sleďové filety v zakysané smetaně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat