Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Sleďové filety v zakysané smetaně

lanvin
19hlasů
Hodnotit

2h a 20min

2h a 20min příprava

0min vaření

590 kJ

energetická hodnota na 100g

88 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky4g sacharidy10g bílkoviny

Recept na večeři ze sleďových filetů.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g loupaných sleďových filetů
  • 2 ks cibule
  • 1 špetka pepře
  • 1 lžíce cukru
  • 2 špetky soli
  • 3 snítky čerstvého kopru
  • 200 g zakysané smetany
  • 2 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy

  • Filety propláchněte ve vodě a nakrájejte na kousky. Smetanu promíchejte se solí, pepřem, nasekaným koprem, citrónovou šťávou a cukrem.
  • Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a promíchejte. Přelijte kousky filetů a nechte 2 hodiny v chladu. Podávejte s pečivem.
TIP:

K přípravě můžete použít solené sleďové filety, marinované sleďové filety případně zauzené sleďové filety.

Mrkvový salát s červenou řepou

Mrkvový salát s červenou řepou

1 hlas
45min 333kJ 70 Kč
Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

1 hlas
15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Vánoční sleďový salát

Vánoční sleďový salát

17 hlasů
20min 1038 kJ 87 Kč
Jednohubky ze sleďů

Jednohubky ze sleďů

16 hlasů
15min 1202 kJ 45 Kč
Sleďové filety ve švestkové omáčce

Sleďové filety ve švestkové omáčce

16 hlasů
6h a 35min 917 kJ 85 Kč
Sleďový salát

Sleďový salát

14 hlasů
20min 1292 kJ 95 Kč

Články nejen o vaření