Fazole s pangasiem
Dušené filé s fazolemi a kapustou.
-
30min
10min příprava
20min vaření
-
425 kJ / 101 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny6g
sacharidy13g
tuky3g
Ingredience na
- 1 lžíce
olivového oleje
- 1 ks
cibule
- nasekaná najemno
- 1 větvička
rozmarýnu
- 50 g
slaniny
- na kostičky
- 2 stroužky
česneku
- rozmělněné
- 1 balení
omáčky na těstoviny s česnekem AQ
- 1 plechovka
červených fazolí AQ
- 400 g
- 200 g
kapusty
- nakrouhané
- 1 špetka
pískového cukru
- 2 špetky
soli a pepře
- 2 ks
filet z pangasia AQ
Postup přípravy
- Olej rozpalte v pánvi a pak na něm nechte pět minut změknout cibuli.
- Přidejte rozmarýn, slaninu a česnek a opékejte další dvě minuty, dokud nezačne slanina uvolňovat vůni a lehce prskat.
- Poté přidejte omáčku, fazole a kapustu, promíchejte, ochuťte cukrem, solí a pepřem a nechte pět minut probublávat.
- Navrch posaďte rybí filety, přiklopte a nechte je pět minut napařit.
- Rozdělte na porce a podávejte.