Prostreno.cz

Tuňák v sezamových semínkách

Tuňák se sojovou omáčkou a sezamovými semínky.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 60min

    50min příprava

    10min vaření

  • 1043 kJ / 249 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy9g
tuky18g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V rendlíku svařte vodu a cukr, nechte mírně vychladnout a vmíchejte sojovou omáčku, česnek a zázvor. Nechte alespoň třicet minut odpočinout. Odstraňte zázvor a česnek.
  2. Sezamová semínka vysypte na talíři.
  3. Tuňáka osolte a důkladně obalte v sezamových semínkách.
  4. Rybu opečte po obou stranách na arašídovém oleji.
  5. Hotovou rybu nakrájejte na plátky a podávejte a připravenou omáčkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Tuňák v sezamových semínkách

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat