Prostreno.cz

Grilované broskve s dresinkem

Grilované broskve na hlávkovém salátu se slunečnicovými semínky a mozzarellou.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 25min

    20min příprava

    5min vaření

  • 717 kJ / 171 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy9g
tuky14g

Ingredience na

  • 8 lžic olivového oleje - na dresink
  • 1 lžička pískového cukru - na dresink
  • 2 lžíce vinného octa - na dresink
  • 2 špetky soli a pepře - na dresink
  • 1 lžíce limetkové šťávy - na dresink
  • 1 lžíce jemné hořčice - na dresink
  • 4 ks broskví
  • 1 ks hlávkového salátu
  • 125 g sýra mozzarella
  • 2-3 lžíce slunečnicových semínek

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny na přípravu dresínku prošlehejte v misce metličkou.
  2. Rozpůlené broskve uložte na plech s pečícím papírem a potřete dresinkem.
  3. Broskve vložte do trouby pod gril a grilujte 3 - 5 minut.
  4. Opraný, osušený salát rozdělte na 4 talíře, na salát položte broskve, posypte nakrájeným sýrem, slunečnicovými semínky a pokapejte zbývajícím dresinkem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Grilované broskve s dresinkem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat