40min
25min příprava
15min vaření
222 kJ
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:1g tuky5g sacharidy6g bílkoviny
Jemná chuť sladkovodní ryby výborně vynikne ve spojení s citróny.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
4 porce
filet ze pstruha
- nebo jiná ryba
2 ks
citrónů
1 ks
menší okurky
400 ml
rybího vývaru
10 snítek
petržele
1 hrst
polníčku
3 špetky
soli a pepře
Postup přípravy
Citrony nakrájejte na tenké plátky, oloupanou okurku nakrájejte pomocí škrabky rovněž na tenké plátky.
Rybí filé vložte do vývaru a nepřikryté duste na mírném ohni 15 minut.
Rybu vyndejte z vývaru na talíř a podle chuti osolte a opepřete.
Na rybu úhledně uložte plátky citrónu, ozdobte plátky okurky a polníčkem.