Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba pod citrónovou peřinkou

lentilka
9hlasů
Hodnotit

40min

25min příprava

15min vaření

222 kJ

energetická hodnota na 100g

85 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:1g tuky5g sacharidy6g bílkoviny

Jemná chuť sladkovodní ryby výborně vynikne ve spojení s citróny.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce filet ze pstruha - nebo jiná ryba
  • 2 ks citrónů
  • 1 ks menší okurky
  • 400 ml rybího vývaru
  • 10 snítek petržele
  • 1 hrst polníčku
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  • Citrony nakrájejte na tenké plátky, oloupanou okurku nakrájejte pomocí škrabky rovněž na tenké plátky.
  • Rybí filé vložte do vývaru a nepřikryté duste na mírném ohni 15 minut.
  • Rybu vyndejte z vývaru na talíř a podle chuti osolte a opepřete.
  • Na rybu úhledně uložte plátky citrónu, ozdobte plátky okurky a polníčkem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Treska s čekankou

Treska s čekankou

13 hlasů
45min 456 kJ 160 Kč
Špagety s makrelou

Špagety s makrelou

19 hlasů
45min 520 kJ 95 Kč
Losos s vlažným brusinkovým hořčičným nálevem

Losos s vlažným brusinkovým hořčičným nálevem

14 hlasů
60min 679 kJ 280 Kč
Krevety s hráškem

Krevety s hráškem

13 hlasů
45min 604 kJ 190 Kč
Tresčí karbanátky

Tresčí karbanátky

16 hlasů
50min 801 kJ 80 Kč
Pečený halibut

Pečený halibut

14 hlasů
25min 548 kJ 520 Kč

Články nejen o vaření