Prostreno.cz

Hovězí na pepři

Pikantně připravené hovězí maso.

Ohodnotit
(25 hlasů)
01.03.2011 lanvin
1h a 35min

15min příprava

1h a 20min vaření

346 kJ / 82 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka, omyté maso nakrájejte na kostky. Okurky nakrájejte po délce na plátky.
  2. Na rozehřátém sádle orestujte cibuli a maso. Přidejte pepř, hřebíček, bobkový list a osolte. Zalijte vývarem a duste 70 minut.
  3. Přidejte okurky, cukr, citronovou šťávu a duste dokud není maso měkké. Nakonec zahustěte moukou rozmíchanou v malém množství vody.

TIP:

Podávat můžete s chlebem, bramborem, těstovinou i knedlíkem.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,20 g
  • Sacharidy:

    414,40 g
    • Cukry:

      112,20 g
  • Tuky:

    133,05 g
  • Vláknina:

    60,00 g

Aktivita pro spálení:

82 kcal
10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

24

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí roštěnky na cibuli

(25 hlasů)
60min
871 kJ

Hovězí na houbách

(23 hlasů)
1h a 10min
167 kJ

Hovězí dušené s paprikou

(12 hlasů)
2h a 45min
746 kJ
Více receptů

Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na pepři

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba