Prostreno.cz

Jednohubky ze sleďů

Efektní pohoštění.

11.03.2011 lanvin
15min

15min příprava

0min vaření

798 kJ / 190 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na talíř dejte omyté, osušené listy salátu, na salát dejte kečup. Do každého filetu zatočte jednu olivu, na jehlu (na závitky) napíchněte olivu a spojte filet. Jako podklad dejte kousek červené papriky. Přizdobte spirálkou z okurky.

TIP:

Místo kečupu použijte jakýkoli dresink.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,77 g
  • Sacharidy:

    24,50 g
    • Cukry:

      15,08 g
  • Tuky:

    92,60 g
  • Vláknina:

    4,41 g

Aktivita pro spálení:

439 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

131

minut uklízení





Podobné recepty

Vánoční sleďový salát

(17 hlasů)
20min
953 kJ

Sleďové filety v zakysané smetaně

(20 hlasů)
2h a 20min
534 kJ

Sleďové filety ve švestkové omáčce

(16 hlasů)
6h a 35min
831 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

čerstvá okurka

15 kcal / 100g
B0,63 g
S3 g
T0,18 g

hlávkový salát

14 kcal / 100g
B1 g
S2 g
T0,3 g

olivy

115 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T11 g

kečup

100 kcal / 100g
B1 g
S25 g
T0,55 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jednohubky ze sleďů

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba