Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Jednohubky ze sleďů

lanvin
16hlasů
Hodnotit

15min

15min příprava

0min vaření

1202 kJ

energetická hodnota na 100g

45 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky3g sacharidy25g bílkoviny

Efektní pohoštění.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 3 ks sleďových filetů v oleji
  • 1 hrst oliv
  • 4 lžíce ostrého kečupu
  • 3 lístky hlávkového salátu
  • 1/4 ks čerstvé okurky
  • 1/4 ks červené papriky

Postup přípravy

  • Na talíř dejte omyté, osušené listy salátu, na salát dejte kečup. Do každého filetu zatočte jednu olivu, na jehlu (na závitky) napíchněte olivu a spojte filet. Jako podklad dejte kousek červené papriky. Přizdobte spirálkou z okurky.
TIP:

Místo kečupu použijte jakýkoli dresink.

Slaninové brambory

Slaninové brambory

3 hlasy
1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

3 hlasy
1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Vánoční sleďový salát

Vánoční sleďový salát

17 hlasů
20min 1038 kJ 87 Kč
Sleďové filety v zakysané smetaně

Sleďové filety v zakysané smetaně

19 hlasů
2h a 20min 590 kJ 88 Kč
Sleďové filety ve švestkové omáčce

Sleďové filety ve švestkové omáčce

16 hlasů
6h a 35min 917 kJ 85 Kč
Sleďový salát

Sleďový salát

14 hlasů
20min 1292 kJ 95 Kč

Články nejen o vaření