Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí filé s fazolkami a brokolicí

lanvin
14hlasů
Hodnotit

1h a 25min

25min příprava

60min vaření

223 kJ

energetická hodnota na 100g

85 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky5g sacharidy4g bílkoviny

Porce ryby se zeleninou a vinnou omáčkou, pečené v troubě.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce rybího filé
  • 200 g zelených fazolek
  • 1 ks malé brokolice
  • 3 ks brambor
  • 120 ml bílého vína
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce hořčice
  • 3 špetky soli a pepře
  • 4 ks pečícího papíru - nejlépe 2 vrstvy

Postup přípravy

  • Brambory omyjte a uvařte doměkka, uvařené nechte vychladnout.
  • Předehřejte troubu na 180 °C.
  • V malém hrnci nechte rozpustit máslo, přidejte víno, hořčici a prošlehejte, až se vše důkladně spojí, vařte 10 minut.
  • Brambory oloupejte a rozdělte je na listy pečícího papíru, brambory jemně osolte.
  • Na brambory položte malé růžičky brokolice a fazolky.
  • Zeleninu přelijte 2 lžícemi připravené omáčky.
  • Porce ryby osolte opepřete a položte na zeleninu.
  • Rybu se zeleninou zabalte a položte do pekáčku.
  • Pečte 25 - 30 minut, podle velikosti porce ryby.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Tilapie na oreganu

Tilapie na oreganu

19 hlasů
40min 645 kJ 140 Kč
Domácí rybí nugety

Domácí rybí nugety

22 hlasů
35min 577 kJ 110 Kč
Rybí  kousky s hráškovým pyré

Rybí kousky s hráškovým pyré

18 hlasů
1h a 5min 839 kJ 165 Kč
Ryba pečená s thajskou omáčkou

Ryba pečená s thajskou omáčkou

26 hlasů
1h a 5min 259 kJ 120 Kč
Grilovaná tilapie

Grilovaná tilapie

7 hlasů
1h a 15min 427 kJ 120 Kč
Candát s fenyklovým salátem

Candát s fenyklovým salátem

27 hlasů
35min 636 kJ 95 Kč

Články nejen o vaření