Prostreno.cz

Růžičková kapusta se šalvějí

Růžičková kapusta s medem a šalvějí.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 562 kJ / 134 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy10g
tuky9g

Ingredience na

  • 500 g růžičkové kapusty
  • 8 lístků šalvěje
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce medu
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  1. Růžičkovou kapustu vařte 8 minut v osolené vodě.
  2. Kapustu sceďte, přelijte studenou vodou a nechte dobře okapat.
  3. Růžičkovou kapustu překrojte, dejte do kastrolu s rozehřátým máslem, přidejte med, nasekanou šalvěj, podle chuti, opepřete (osolte) a kapustu orestujte. Podávejte jako přílohu k masu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta se šalvějí

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat