Prostreno.cz

Hovězí nudličky s fazolkami

Marinovaná hovězí svíčková s fazolkami a řeřichou.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 60min

    50min příprava

    10min vaření

  • 791 kJ / 189 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy7g
tuky13g

Ingredience na

  • 750 g hovězí svíčkové
  • 4 lžíce oleje
  • K podávání
  • 1 hrst řeřichy
  • 400 g vařených zelených fazolek
  • Na marinádu
  • 1 lžička čerstvě mletého černého pepře
  • 1 a 1/2 lžičky cukru
  • 2 stroužky česneku - prolisovaného
  • 1 lžíce ústřicové omáčky
  • 1 lžíce rybí omáčky
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • Na posypání
  • 1 hrst pražených arašídů
  • Na zálivku
  • 1 ks jarní cibulky
  • 1 lžička cukru
  • 3 špetky soli a pepře
  • 2 lžíce rýžového octa
  • 4 lžíce vody

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na nudličky.
  2. V misce promíchejte pepř, cukr, česnek, ústřicovou omáčku, rybí omáčku a sójovou omáčku.
  3. Do marinády dejte hovězí maso a dobře promíchejte marinujte 30 minut až 2 hodiny.
  4. Jemně nasekanou jarní cibulku promíchejte s cukrem, solí, pepřem, octem a vodou. Míchejte, až se rozpustí cukr.
  5. V pánvi na oleji orestujte maso, restujte přibližně 5 - 8 minut, podle velikosti masových nudliček.
  6. Podávejte s vařenými fazolkami a řeřichou, pokapané zálivkou a posypané arašídy.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    88,70g
  • Sacharidy:

    406,90g
    • Cukry:

      222,00g
  • Tuky:

    170,56g
  • Vláknina:

    64,00g

Aktivita pro spálení: 189 kcal

23

minut jízdy na kole

18

minut běhu

56

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí maso dušené se šalotkou

(18 hlasů)
2h a 50min
808 kJ

Mleté hovězí se zeleninou

(14 hlasů)
60min
469 kJ

Dušené maso s kari omáčkou

(13 hlasů)
1h a 40min
506 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí nudličky s fazolkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat