Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Špízy ze pstruha

lentilka
31hlasů
Hodnotit

2h a 40min

2h a 20min příprava

20min vaření

266 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky1g sacharidy7g bílkoviny

Velmi chutné a zdravé filé ze pstruha v kombinaci s pórkem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g filé ze pstruha
  • 1 ks pórku
  • 8 ks bambusových špejlí
  • Na marinádu
  • 4 lžíce oleje
  • 4 lžíce limetkové šťávy
  • 2 lžičky čerstvého zázvoru - nastrouhaného
  • 1 lžička soli
  • 2 lžičky hnědého cukru
  • 1 lžička sambal oelek - směs koření

Postup přípravy

  • Suroviny na marinádu smíchejte dohromady.
  • Filé nakrájejte na stejně velké kousky, pórek nakrájejte na silnější plátky.
  • Filé ze pstruha a pórek vložte do marinády, lehce promíchejte a nechte marinovat po dobu dvou hodin v chladničce.
  • Předehřejte troubu na 200 °C.
  • Na špejle střídavě navlečte rybu a pórek.
  • Špízy uložte na plech vyložený pečícím papírem a pečte v troubě 15 - 20 minut.
  • Podávejte s rýží a zeleninou.
Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

11 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Candát s fenyklovým salátem

Candát s fenyklovým salátem

27 hlasů
35min 636 kJ 95 Kč
Grilovaná ryba s pomerančem

Grilovaná ryba s pomerančem

17 hlasů
45min 843 kJ 95 Kč
Rybí filé na mandlích

Rybí filé na mandlích

20 hlasů
35min 1023 kJ 65 Kč
Fettuccine s cuketou

Fettuccine s cuketou

24 hlasů
55min 659 kJ 85 Kč
Ryba na zelenině

Ryba na zelenině

19 hlasů
50min 324 kJ 95 Kč
Těstoviny s tuňákem

Těstoviny s tuňákem

37 hlasů
1h a 10min 1234 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření