Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pečený mořský vlk

sun
14hlasů
Hodnotit

55min

20min příprava

35min vaření

385 kJ

energetická hodnota na 100g

300 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky9g sacharidy3g bílkoviny

Ryba pečená s medovou mrkví.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 ks mořského vlka - přibližně 600 - 800 g
  • 6 ks oloupaných mrkví
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 0,5 lžičky mletého koriandru
  • 1 špetka mletého nového koření
  • 60 ml olivového oleje
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce horké vody
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 4 špetky mletého pepře
  • 5 špetek soli

Postup přípravy

  • Do omyté ryby vetřete důkladně sůl a pepř.
  • Předehřejte troubu na 180 °C.
  • Oloupanou mrkev podélně rozřízněte a každou rozkrojte na proužky(hranolky), mrkev dejte do mísy a jemně ji osolte a opepřete.
  • Do pekáčku položte rybu, kolem ryby rozprostřete mrkev a vše okořeňte drceným kmínem, novým kořením a mletým koriandrem.
  • Rybu a mrkev pokapejte olejem a pečte v troubě přibližně 25 - 30 minut, podle velikosti ryby.
  • V misce promíchejte citronovou šťávu s jednou lžíci horké vody a med.
  • Rybu vyndejte, k mrkvi přidejte připravený med, promíchejte a dejte ještě na 5 minut do trouby.
Brokolicový salát se slaninou

Brokolicový salát se slaninou

1 hlas
30min 999kJ 120 Kč
Šátečky plněné jablky

Šátečky plněné jablky

1h a 15min 1072kJ 70 Kč

Podobné recepty

Candát s fenyklovým salátem

Candát s fenyklovým salátem

27 hlasů
35min 687 kJ 95 Kč
Těstoviny s tuňákem

Těstoviny s tuňákem

37 hlasů
1h a 10min 1239 kJ 85 Kč
Treska s medovou glazurou

Treska s medovou glazurou

12 hlasů
50min 349 kJ 85 Kč
Ryba s pomerančovou kůrou

Ryba s pomerančovou kůrou

17 hlasů
45min 581 kJ 95 Kč
Losos s orestovaným česnekem

Losos s orestovaným česnekem

24 hlasů
40min 1224 kJ 170 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

28 hlasů
55min 820 kJ 95 Kč

Články nejen o vaření