Prostreno.cz

Ryba se studenou omáčkou

Pečená ryba se studenou hořčičnou omáčkou.

Ohodnotit
(21 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 615 kJ / 147 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy3g
tuky10g

Ingredience na

  • 800 g filet oblíbené ryby
  • 2 snítky tymiánu
  • 1 ks šalotky
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého barevného pepře
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce másla
  • Na omáčku
  • 60 ml olivového oleje
  • 30 ml citronové šťávy
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 špetka soli

Postup přípravy

  1. Ryby osolte, opepřete a zvolna opečte na oleji s máslem. Při pečení ryby posypte tymiánem.
  2. Mezi tím vyšlehejte metličkou olej, hořčici a citronovou šťávu, podle chuti osolte.
  3. Ryby podávejte s omáčkou, posypané jemně nakrájenou šalotkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba se studenou omáčkou

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat