Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pražma s rozmarýnem

lentilka
9hlasů
Hodnotit

45min

20min příprava

25min vaření

575 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky3g sacharidy10g bílkoviny

Výborná jemná ryba, kterou stačí chvíli marinovat v bylinkách, a pak dát na 25 minut do trouby.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g pražmy
  • 0,5 lžičky rozmarýnu
  • 5 snítek petrželky - nasekané
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 0,5 ks bio citronu - kůra nakrájená na nudličky
  • 3 špetky mořské soli
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 100 ml 33% smetany
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  • Rozmarýn, citronovou kůru a nasekanou petrželku smíchejte v misce s olivovým olejem.
  • Rybu položte do malé zapékací misky a potřete bylinkovým olejem, misku přikryjte a nechte 15 minut v chladu.
  • Pak rybu osolte, přidejte smetanu, citronovou šťávu, máslo a rybu pečte 25 minut v troubě předehřáté na 180 °C.
Brokolicový salát se slaninou

Brokolicový salát se slaninou

1 hlas
30min 999kJ 120 Kč
Šátečky plněné jablky

Šátečky plněné jablky

1h a 15min 1072kJ 70 Kč

Podobné recepty

Pečená ryba s kapary a citrony

Pečená ryba s kapary a citrony

11 hlasů
45min 869 kJ 215 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

8 hlasů
50min 733 kJ 170 Kč
Pstruh pečený se sýrem

Pstruh pečený se sýrem

11 hlasů
40min 562 kJ 210 Kč
Losos na pórku

Losos na pórku

20 hlasů
35min 438 kJ 90 Kč
Losos se sirupem z agáve

Losos se sirupem z agáve

28 hlasů
45min 700 kJ 220 Kč
Kapr na zelenině

Kapr na zelenině

23 hlasů
1h a 5min 323 kJ 95 Kč

Články nejen o vaření