Prostreno.cz

Pražma s rozmarýnem

Výborná jemná ryba, kterou stačí chvíli marinovat v bylinkách, a pak dát na 25 minut do trouby.

28.04.2016 lentilka
45min

20min příprava

25min vaření

736 kJ / 175 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rozmarýn, citronovou kůru a nasekanou petrželku smíchejte v misce s olivovým olejem.
  2. Rybu položte do malé zapékací misky a potřete bylinkovým olejem, misku přikryjte a nechte 15 minut v chladu.
  3. Pak rybu osolte, přidejte smetanu, citronovou šťávu, máslo a rybu pečte 25 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    84,77 g
  • Sacharidy:

    22,82 g
    • Cukry:

      6,72 g
  • Tuky:

    97,25 g
  • Vláknina:

    10,65 g

Aktivita pro spálení:

636 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

189

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená ryba s kapary a citrony

(11 hlasů)
45min
746 kJ

Rybí karbanátky

(8 hlasů)
50min
777 kJ

Pstruh pečený se sýrem

(11 hlasů)
40min
730 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g

rama cremefine na šlehání 19%

189,05 kcal / 100g
B1,8 g
S4,2 g
T18,7 g

rozmarýn mletý

331 kcal / 100g
B4 g
S64 g
T15 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pražma s rozmarýnem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba