Prostreno.cz

Ryby se zeleným pepřem

Dušená ryba ve smetanové omáčce se zeleným pepřem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 678 kJ / 162 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy5g
tuky11g

Ingredience na

  • 4 porce rybích kousků á 180 g - štika, candát, nebo okoun
  • 0,5 ks pórku
  • 80 g anglické slaniny
  • 1 lžíce másla
  • 2 lžíce cibule
  • 250 ml bílého vína
  • 200 ml smetany
  • 2 lžíce nakládaného zeleného pepře
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce světlé instantní jíšky

Postup přípravy

  1. V kastrolu orestujte pokrájenou slaninu a na velké kousky nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte máslo, zalijte vínem, smetanou, zasypte instantní jíškou a vařte, až se tekutiny zredukují na polovinu.
  3. Přidejte osolené porce ryb, zelený pepř, pokrájený pórek a duste 15 - 20 minut, podle velikosti porcí ryby.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,52g
  • Sacharidy:

    139,50g
    • Cukry:

      17,14g
  • Tuky:

    197,75g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 162 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Sumec s dušeným pórkem

(17 hlasů)
50min
436 kJ

Candát pečený s citronem

(21 hlasů)
50min
392 kJ

Grilovaný marinovaný losos

(12 hlasů)
50min
816 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryby se zeleným pepřem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat