Prostreno.cz

Ryby se zeleným pepřem

Dušená ryba ve smetanové omáčce se zeleným pepřem.

10.05.2016 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

729 kJ / 174 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kastrolu orestujte pokrájenou slaninu a na velké kousky nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte máslo, zalijte vínem, smetanou, zasypte instantní jíškou a vařte, až se tekutiny zredukují na polovinu.
  3. Přidejte osolené porce ryb, zelený pepř, pokrájený pórek a duste 15 - 20 minut, podle velikosti porcí ryby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    122,64 g
  • Sacharidy:

    52,35 g
    • Cukry:

      13,94 g
  • Tuky:

    131,49 g
  • Vláknina:

    8,55 g

Aktivita pro spálení:

486 kcal
60

minut jízdy na kole

46

minut běhu

145

minut uklízení





Podobné recepty

Sumec s dušeným pórkem

(17 hlasů)
50min
395 kJ

Candát pečený s citronem

(21 hlasů)
50min
435 kJ

Grilovaný marinovaný losos

(12 hlasů)
50min
817 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

jíška

500 kcal / 100g
B5 g
S40 g
T50 g

zelený pórek

31 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,3 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryby se zeleným pepřem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba