Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Sumec s dušeným pórkem

lanvin
17hlasů
Hodnotit

50min

15min příprava

35min vaření

397 kJ

energetická hodnota na 100g

190 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky5g sacharidy7g bílkoviny

Sumčí filet nebo sumčí podkova jsou pochoutkou, která dozajista obohatí i váš jídelníček.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 3 porce filé sumce á 180 g
  • 2 ks pórku
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce hořčice
  • 250 ml smetany na vaření
  • 1 lžička soli
  • 0,5 lžičky mletého bílého pepře
  • 0,5 svazku čerstvého kopru
  • 0,5 ks citronu

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 180 °C.
  • Pórek nakrájejte na 3 - 4 cm kousky.
  • Ve velké pánvi na rozehřátém másle pórek orestujte.
  • Přidejte hořčici, smetanu a přiveďte k varu. Dochuťte trochou soli a pepře.
  • Pórek nalijte do pekáče.
  • Porce ryby osolte, opepřete a položte na pórek.
  • Pečte v předehřáté troubě přibližně 25 minut.
  • Hotovou rybu posypte nasekaným koprem.
  • Podávejte s vařenými bramborami a klínky citronu.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

5 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

3 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Makrela na citronech

Makrela na citronech

16 hlasů
55min 540 kJ 195 Kč
Kapr na medu

Kapr na medu

18 hlasů
45min 1108 kJ 90 Kč
Štika s kopřivami

Štika s kopřivami

16 hlasů
50min 420 kJ 220 Kč
Pečená ryba s kapary a citrony

Pečená ryba s kapary a citrony

11 hlasů
45min 367 kJ 215 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

8 hlasů
50min 717 kJ 170 Kč
Pstruh pečený se sýrem

Pstruh pečený se sýrem

11 hlasů
40min 539 kJ 210 Kč

Články nejen o vaření