Prostreno.cz

Sumec s dušeným pórkem

Sumčí filet nebo sumčí podkova jsou pochoutkou, která dozajista obohatí i váš jídelníček.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 435 kJ / 104 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy6g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Pórek nakrájejte na 3 - 4 cm kousky.
  3. Ve velké pánvi na rozehřátém másle pórek orestujte.
  4. Přidejte hořčici, smetanu a přiveďte k varu. Dochuťte trochou soli a pepře.
  5. Pórek nalijte do pekáče.
  6. Porce ryby osolte, opepřete a položte na pórek.
  7. Pečte v předehřáté troubě přibližně 25 minut.
  8. Hotovou rybu posypte nasekaným koprem.
  9. Podávejte s vařenými bramborami a klínky citronu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,80g
  • Sacharidy:

    97,90g
    • Cukry:

      18,00g
  • Tuky:

    104,00g
  • Vláknina:

    31,00g

Aktivita pro spálení: 104 kcal

13

minut jízdy na kole

9

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Makrela na citronech

(16 hlasů)
55min
560 kJ

Kapr na medu

(19 hlasů)
45min
1074 kJ

Štika s kopřivami

(16 hlasů)
50min
616 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Sumec s dušeným pórkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat