Prostreno.cz

Jak může olivový olej prospět vašim řasám

Toužíte po hustých a dlouhých řasách, ale příroda vám je bohužel nenadělila? Nevadí, pomozte si k nim jinak. Zkuste dát šanci olivovému oleji, který obsahuje prospěšné látky, zajistí hydrataci a ještě zabrání jejich nechtěnému vypadávání.

Protože platil za symbol míru, byl v dobách dávno minulých olivový olej považován za posvátný. A na tom se vlastně dodnes vůbec nic nezměnilo! Vždyť je vědecky prokázáno, že pomáhá regulovat hladinu cholesterolu, poskytuje prevenci degenerativních onemocnění, zlepšuje metabolické funkce a předchází kornatění cév. Učiněné zázraky však dokáže také s pokožkou, neboť ji hydratuje, omlazuje a zlepšuje její elasticitu, zatímco regeneruje kožní buňky. Proč ho aplikovat i na řasy? To se dozvíte z následujících řádků!

Úžasná výživa, co nezůstane bez odezvy

Tekutý zázrak s vůní oliv obsahuje celou řadu prospěšných živin, včetně důležitých vitaminů a minerálů, které si odborníci spojují s rychlejším růstem nejen řas, ale i vlasů. Pokud jeho služeb budete využívat pravidelně, je docela dost možné, že řasenku s prodlužujícím efektem už necháte v obchodě ležet bez povšimnutí.

Stopka vypadávání a počítání škod

Je samozřejmě přirozené, že nějaká ta řasa občas vypadne, aby ji mohla nahradit nová. V případě, že se však takový úbytek vymyká normálu, je třeba rychle jednat. Jaké řešení se jeví jako nejlepší? Pro odpověď není třeba chodit daleko – přece starý dobrý „oliváč“! O něm je známo, že funguje jako léčivý balzám na popraskané rty, zvláčňující tělový krém i kondicionér. Jeho unikátní složení však ocení i řasy, kterým dodá na objemu a zároveň zabrání jejich nadměrnému vypadávání.

Hydratace, bez které se prostě neobejdete

Stejně jako vaše tělo a pokožka, i řasy potřebují hydrataci, aby se jim dařilo. Dostatek životadárné vláhy jim poskytne právě olivový olej. Ten navíc platí za bohatou zásobárnu vitaminu E, což je jen ku prospěchu věci. Tahle mazlavá péče se zkrátka nemůže minout účinkem! Nutno dodat, že nejstarší olej v dějinách lidstva také efektivně odstraňuje make-up i nečistoty. To jen pro případ, že by vám náhodou někdy došel odličovač…






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat