Prostreno.cz

Pořiďte si vanilkový extrakt. Pomůže nejen při hubnutí

Jedna ingredience, co podpoří štíhlé křivky, celkové zdraví, dobrou náladu i bujnou kštici? Ano, to je extrakt z vanilky, který také zpomaluje tvorbu vrásek a pozitivně ovlivňuje kvalitu pokožky. Vy ho ještě nemáte?

Máte rádi chuť i aroma vanilky? Pak by vám v domácích zásobách neměl chybět její extrakt. Ten najde široké uplatnění při pečení nejrůznějších dezertů i přípravě krémů a sladkých omáček. Zamilujete si ho ale i při dochucování zmrzlinových pohárů nebo jako tajnou surovinu studené kuchyně. A bod navíc? Další výhody, ze kterých si vybere prostě každý. Co na ně říkáte?

Zpomalené stárnutí. Opravdu!

Není pochyb o tom, že vanilka je poklad s jedinečným nutričním profilem. V jejím unikátním složení není nouze o vysoký podíl vitaminů skupiny B i antioxidantů, které zastavují účinky škodlivých volných radikálů. Tím zlepšují nejen celkové zdraví, ale i vizáž. Pravidelná konzumace zmíněné „medicíny“ dle názoru expertů zpomaluje tvorbu vrásek i proces stárnutí, předchází stařeckým skvrnám a hloubkově vyživuje pokožku. Schopnosti tohoto tekutého zázraku budou patrné již na první pohled!

Rychlejší růst vlasů? Bez problému

Roste vám koruna krásy zoufale pomalu, což vás naprosto deprimuje? Místo stížností na smůlu, osud či geny raději vsaďte na vanilkovou první pomoc. Ta se nemine účinkem! Smícháte-li jmenovanou ingredienci s dalším nosným olejem, kupříkladu kokosovým, ricinovým, olivovým nebo mandlovým, získáte báječný zlepšovák stimulující vlasové folikuly ke svižnějšímu růstu. Nelze opomenout, že tenhle pomocník také zabraňuje nadměrnému vypadávání hřívy, zatímco hydratuje pokožku hlavy.

Dobrá nálada a žádné splíny

Závěry hned několika studií s neurologickým zaměřením prokázaly, že vanilkový extrakt má mimo jiné příznivý vliv na duševní rozpoložení. Může být tedy chutným lékem, jenž zatne tipec splínům a navodí příjemné pocity klidu, uvolnění a harmonie. Stačí jeho malé množství vmíchat do vody nebo mléka. Co říkáte na takový uklidňující nápoj?

Lepší vyhlídky na štíhlé křivky

Hubnete? Ať už tak činíte nějaký ten pátek, nebo jste s tím teprve začali, mohlo by vás zajímat, že vanilka je při redukci váhy vítaným přítelem, protože potlačuje chutě k jídlu. Přispívá také k regulaci škodlivého cholesterolu a „dohlíží“ na bezproblémové metabolické funkce. Na tenhle fitness triumf neváhejte vsadit!






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat