Prostreno.cz

Nápoje pro rychlejší hubnutí

Sypete petrželku jenom do polévky? Chyba! Čaj z ní připravený urychlí i ten nejlínější metabolismus. To samé platí také pro chebuli srdčitou nebo med se skořicí.

Už jste vyzkoušeli všechno možné i nemožné, avšak hubnutí zatím nepřineslo žádné extra výsledky? Neházejte flintu do žita, než udeří plavková sezona, stále ještě můžete být podstatně lehčí. Kromě pravidelného pohybu a vhodné stravy vám v dosažení vytoužených křivek mohou pomoci i jisté čaje. Které zahřejí a nakopnou spalování kalorií?

Chebule srdčitá, vzácný elixír

Tradiční indická farmakologie nazývá chebuli srdčitou mocným elixírem nesmrtelnosti. Zda má tato bylinka skutečně omlazující schopnosti, těžko soudit, nicméně jedno je jisté. Pozitivně působí na metabolické funkce, čímž nepopiratelně podporuje shazování nadbytečných kil. Ovšem prospěšná je i z jiných důvodů. Přispívá totiž k duševní pohodě a harmonizuje zdraví močových cest. Rovněž zlepšuje paměť, fyzickou výkonnost a imunitní reakce těla.

Vzpruha z medu a skořice jako univerzální občerstvení

Skořici s medem má doma takřka každý. Málokdo ale tuší, že oba tyto produkty nabízí spoustu výhod nejen pro redukci váhy, ale i celkové zdraví. Koření charakteristické vůně reguluje hladinu cukru v krvi, potlačuje špatný cholesterol a stimuluje látkovou výměnu. Ani včelí produkt nelze podceňovat, neboť garantuje rychlejší spalování tuků a blahodárně ovlivňuje střevní mikroflóru. Tedy alespoň podle skotského výživového poradce Mikea McInnese. Vmíchejte obě ingredience do šálku teplé vody a vzniklý nápoj si dopřejte alespoň dvakrát denně.

Petrželový životabudič, něco pro hlavu i linii

Obyvatelé starověkého Říma se domnívali, že jim pojídání petrželových lístků posílí intelektuální schopnosti. Vám popíjení petrželového čaje může pomoci při dosažení vysněné siluety i tělesné hmotnosti. Závěry četných studií s průkaznými se shodují, že jeho pravidelná konzumace předchází přejídání, urychluje metabolismus, vylučuje z organismu přebytek vody a „dohlíží“ na činnost jater. Takže na zdraví a do dna, vážení!





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat