Prostreno.cz

Zhubněte rychle i bez sportu

Ideální dieta pro všechny, kteří mají málo času – zařaďte do svého každodenního života tyto zdravé rutiny a rozdíl na váze poznáte velmi brzy.

Pokud se chcete zbavit několika kilogramů, nemusíte se nutně tlačit na konec svých sil při sportovních aktivitách. Existují jednoduché rutiny, které může kdokoli integrovat do každodenního života, které jsou dobré nejen pro vaši duševní pohodu, ale které zároveň mají pozitivní vliv na vaši váhu. Že to zní to příliš dobře na to, aby to byla pravda? Vážně je to tak! Přečtěte si, které tipy na hubnutí přinášejí rychle viditelný úspěch.

Na jídlo si dopřejte dostatek času

Pokud si uděláte čas na jídlo, má to hned několik výhod. Na jedné straně obvykle jíte méně, protože pocit sytosti, který přichází asi až po 20 minutách, ucítíte mnohem lépe. To šetří kalorie a také se lehce zbavíte nepříjemného pocitu plnosti. Pokud žvýkáte správně, podporujete také žaludek a střeva při trávení.

Choďte dříve spát 

V létě bychom si každý večer rádi užili příjemné posezení na terase. Pokud byste kvůli tomu museli krátit svoji dobu pro spánek, není to nejlepší nápad. Odborníci doporučují v průměru sedm až osm hodin spánku za noc. Dobře odpočatí se cítíme lépe a jsme také mnohem efektivnější. A jak ukazují dostupné studie, dlouhodobý nedostatek spánku je také příčinou zvýšeného rizika obezity.

Když vás honí mlsná

Když vás přepadnou chutě, může to vaše plány na zdravou stravu rychle zhatit. Příště zkuste tento trik – místo toho, abyste okamžitě vytáhli čokoládu nebo bramborové lupínky ze skříně, snažte se na patnáct minut rozptýlit například tím, že vyčistíte myčku nebo vynesete odpadky. Často se otravných chutí zbavíte už během této doby.

Zdroj: názory autora





Celkem 2 komentářů

Siraellen
16.07.2022
Masunta nejosvícenější...
10.07.2022

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat