Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krok za krokem

Růže není jen na okrasu. Prospěje játrům i pleti

23.4.2019

Růže se zdaleka nehodí jen k dekorativním účelům. Vždyť z jejich nádherně vonících korunních plátků či šípků se dá ledacos připravit! Co říkáte tře...

Čím v kuchyni nahradit chybějící hroznový olej

22.4.2019

Došel vám hroznový olej, nebo jste ho nikdy neměli? Pokud hledáte nějakou jeho alternativu, nemusíte „chodit daleko“. Do receptu, který jej vyžaduj...

Starou cibuli a kořínky nevyhazujte. Ještě je lze využít

21.4.2019

V poslední době se více z nás snaží eliminovat dopad našeho života na okolní přírodu a je to jedině dobře. Pokud i vás nadchl styl takzvaný „zero w...

Marmeláda z červených pomerančů od Boženy z Prahy dobývá svět

20.4.2019

Tak marmeláda, nebo džem? V češtině má většina z nás tato dvě slova za synonyma, ale někteří vědí, že se tyto dvě pochoutky zaměňovat nemají. Marme...

Velikonoční ošatka krok za krokem: Zvládnou ji i děti

18.4.2019

Rádi tvoříte? K tomuto tvoření můžete přizvat i děti. Máme pro podrobný návod, jak si udělat originální velikonoční dekoraci.

Velikonoční stromeček krok za krokem, který zvládne každý

15.4.2019

Velikonoce se blíží a tvůrčími nápady se to jen hemží. Máme pro vás přehledný návod, jak si můžete jednoduše vytvořit velikonoční dekoraci na okno ...

Jednoduchý tip, který prověří čerstvost vajec

12.4.2019

Velikonoce jsou tady – a s ním i stále se opakující otázky ohledně čerstvosti vajec. Jak spolehlivě poznat ta, jimž vypršel datum spotřeby? Nespolé...

Kde všude lze zužitkovat svěží citronový krém

9.4.2019

Pokud jste to s přípravou citronového krému trochu přehnali, a zbyla vám velká sklenice této báječné dobroty, můžete ji zužitkovat v mnoha receptec...

Připravte si vlastní kari pastu. Bude bez éček a levnější

7.4.2019

Kari je jednou ze základních složek asijské a indické kuchyně. Zná ho prakticky každý a všichni ho máme doma. Věděli jste ale, že existuje v různýc...

Voda, citronová šťáva či ocet: Čím oplachovat kuřecí maso

31.3.2019

Kuřecí prsa či hovězí steaky. Už se na ně těšíte? A oplachujete maso před tepelnou úpravou? Možná si kvůli tomu zaděláváte na pořádné problémy!

Co přidat do pomazánek místo krémových sýrů

Vepřová panenka na tymiánu

Vepřová panenka na tymiánu

9 hlasů
50min 865 kJ 220 Kč

Nejčtenější články

Tip na oběd

Citrónová polévka

13 hlasů
50min 234kJ 85 Kč

Vyzkoušejte recept na citrónovou polévku, její chuť vá...

Ryba s citrónovým pepřem

9 hlasů
40min 238kJ 90 Kč

ryba pečená v troubě s chutí citrónového pepře a kopru ...