Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krok za krokem

Zapomeňte na mouku a jíšku. Zahustit omáčku lze i zdravě

28.3.2019

Ve většině domácností se k zahušťování omáček či polévek běžně používá pšeničná mouka, případně z ní připravená jíška. Co si budeme namlouvat, o ni...

Vyrobte si léčivé domácí bonbony. Stačí mít pár bylinek

23.3.2019

Pochutnat si na dobrých bonbonech nemusí nutně znamenat výčitky svědomí. Stačí věnovat trochu času výrobě kvalitních domácích cukrovinek. Jaké byli...

Nejlepší náhražky vajec: Tipy nejen pro vegany

20.3.2019

Existuje mnoho situací, kdy je použití vajíček v kuchyni nežádoucí. Můžete na ně mít alergii, můžete vyznávat veganský životní styl, nebo vás jen t...

Rozmarýn trochu jinak: Vyrobte si domácí víno nebo olej

19.3.2019

Rozmarýnové víno nebo doma připravený olej? Bylinkáři už se nemohou dočkat, až začnou sklízet své oblíbené bylinky. Patříte k nim? Pak musíte vědět...

Jak a proč si připravit česnekový sirup

12.3.2019

Traduje se, že bez česneku by se jen těžko postavila Cheopsova pyramida. Dodával dělníkům potřebnou energii a odolnost. Ve starém Římě ho považoval...

Naučte se správně vařit těstoviny, rýži nebo luštěniny

5.3.2019

Ať se snažíte sebevíc, rýži máte vždy tvrdou nebo naopak rozvařenou, těstoviny slepené a o luštěninách nemůže být ani řeč? Prozradíme vám pár tipů,...

Tipy pro staré i nové brambory. Budou chutnat lépe

25.2.2019

Brambory jsou vynikajícím zdrojem mnoha vitaminů a minerálů a patří k bezlepkovým přílohám. Jak s nimi zacházet, když klíčí? A dá se nějak vylepšit...

Čím můžete v receptu nahradit kokosový cukr

21.2.2019

Kokosový cukr v receptu. Co dělat, když ho po ruce nemáte? Použijte jednu ze skvělých náhrad! Která vám k srdci přiroste nejvíc?

Fígle, které pomáhají při náročné přípravě ryb

16.2.2019

Rozhodli jste se, že letos „půjdete do sebe“? Shazujete přebytečná kila, nebo se jen snažíte žít co možná nejzdravěji? Tak to na vašem stole určitě...

Zimní polévka pro zahřátí i zdraví? Ta kaštanová

26.1.2019

Hvězdy v kuchyni i medicíně? Jedlé kaštany! Taky jste teď na ně měli štěstí? Zpracujte je do báječné polévky, která posílí činnost vašich jater!

Co přidat do pomazánek místo krémových sýrů

Hovězí svíčková se zeleným pepřem

Hovězí svíčková se zeleným pepřem

1 hlas
50min 676 kJ 380 Kč

Nejčtenější články

Tip na oběd

Pstruzi s koriandrem

10 hlasů
1h a 50min 472kJ 220 Kč

Pstruzi pečení na asijský způsob.

Zelí zapečené s mletým masem

10 hlasů
1h a 15min 663kJ 95 Kč

Zapečené zelí s mletým vepřovým masem.