Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krok za krokem

Triky s pudinkem, které zachutnají dětem i dospělým

5.10.2019

Vadí vám škraloup na pohled i na lžičce? Použijte trik, díky kterému se nemá šanci vytvořit. A proč je dobré mít při přípravě pudinku k dispozici k...

Lék pro tělo i duši? Poctivý drůbeží vývar

3.10.2019

Kuřecí nebo slepičí vývar patří odnepaměti mezi základ prvotřídních kuchyní. Dlouze tažené domácí bujóny mají prospěšné účinky na lidský organismus...

Bylinky a koření, které vás v polévkách spolehlivě zahřejí

1.10.2019

Čas teplých polévek a vařených jídel je tu. Ještě ale nemusíte tahat huňaté svetry. Stačí, když si do pokrmů přidáte špetku horka! A už jste se něk...

Výroba a příprava těstovin. Které chyby se neodpouští

29.9.2019

Že těstoviny patří k něčemu naprosto jednoduchému na přípravu? Omyl. Můžete je převařit. Taky mohou chutnat nevýrazně. Ať už máte zájem přímo o výr...

Tipy pro zdravější grilování: Sezóna ještě nekončí!

14.9.2019

Léto se sice blíží ke svému konci, ale grilovací sezóna ještě zdaleka nekončí! Stále můžete vytáhnout grily a teplý letní večer proměnit v úžasný g...

Koláč můžete upéct i bez vajec. Vyzkoušejte některou z těchto náhrad

4.9.2019

Možná to znáte – chystáte se péct a zjistíte, že vám chybí jedna základní ingredience. Vajíčka. Není třeba rychle spěchat do obchodu, stačí se doma...

Tipy pro zdravější grilování bez kupovaných marinád

1.9.2019

Grilování k létu neodmyslitelně patří. Jak připravit jídlo, abyste si nejen pochutnali, ale zároveň neohrozili své zdraví ani snahu zhubnout? Tradi...

Zužitkujte svoji úrodu ovoce a vyrobte si domácí pečený čaj

27.8.2019

Největší tradici má pečený čaj v Česku, odkud také pochází, ačkoli jeho trend pomalu proniká i do zahraničí. Pokud si sami netroufáte při výrobě ča...

Výroba bylinkových olejů není věda. Zvládnete ji i doma

25.8.2019

Výroba bylinkového oleje není žádná věda. Připravte si uklidňující a harmonizující lék, který využijete nejen v zimě. Vystačíte si s minimem věcí!

Inspirace z italské kuchyně: Jídla, po kterých nepřiberete

5.8.2019

Štíhlá, silná a krásná do plavek? Nemusíte se spoléhat jen na fádní saláty a polévky, inspirujte se středomořskou kuchyní. S těmito italskými pokrm...

Správné smažení masa na řízky

Telecí lýtko s bylinkami

Telecí lýtko s bylinkami

0 hlasů
1h a 50min 927 kJ

Nejčtenější články

Tip na večeři

Pstruh v alobalu

11 hlasů
40min 852kJ 300 Kč

Velice jednoduchý recept na skvělého pstruha. Lahodný ...

Játra na majoránce

8 hlasů
1h a 10min 580kJ 85 Kč

Játra s jablky vonící čerstvou majoránkou.