Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krok za krokem

Jak si připravit vlastní bujonovou kostku

19.6.2019

Bujonové kostky jsou v mnoha kuchyních často používané. Jde totiž o velmi snadnou metodu, jak zvýraznit chuť a aroma mnoha jídel, zejména polévek č...

Nepovedený dezert: Těchto chyb se příště vyvarujte

17.6.2019

Ráda pečete a teprve patříte mezi začátečníky a „nevyskočila“ vám buchta, nebo se vám srazil krém? Máme pro vás seznam nejčastějších chybiček, kter...

Cena nebo stáří: Podle čeho vybrat nejlepší maso na steak

16.6.2019

Vyznat se podrobněji v jednotlivých plemenech krav náleží většinou jen opravdovým odborníkům. Chcete se i vy trochu poučit a zjistit, která kráva z...

Večer ve znamení grilování: Jak nejlépe opéct párky nebo klobásy

9.6.2019

Konečně zas nastává sezona grilování a opékání. Také si rádi pochutnáte na skvěle opečeném špekáčku či klobáse? Pak vězte, že abyste si jejich chuť...

Uvařte si doma vlastní šeříkový sirup. Je to elixír zdraví

25.5.2019

Snad každý miluje tu omamnou vůni šeříku, která dokáže během chvilky provonět celý byt. Šeřík ale lze i jíst! Jakým způsobem ho můžete zužitkovat? ...

Nepropásněte sezonu výhonků mladých jehličnanů

23.5.2019

Výhonky mladých jehličnanů jsou fascinující především svou krásnou sytě zelenou barvou. Tyto odnože však umějí člověku pomoci při různých onemocněn...

Čím můžete v receptu nahradit citronovou kůru

18.5.2019

Citronová kůra se používá především při pečení muffinů, tvarohových koláčů a dortů, kterým dodává trochu pikantní chuť. Může však také oživit salát...

Domácí šampony: I muži by měli mít jeden pro sebe

15.5.2019

Obliba doma vyrobených vlasových šamponů stoupá. Díky nim se totiž dají vlasy umýt jemně, přirozeně a bezpečně. Navíc bez zbytečných finančních výd...

První grilovačky: Jakým chybám se raději vyhnout

11.5.2019

Dny jsou delší a teplejší, tak proč něco neugrilovat? Sezona steaků, křupavých křidélek a opečené zeleniny oficiálně začíná! Jak si co nejvíc pochu...

Mražené vs. čerstvé: Které je zdravější? Výsledek vás překvapí

28.4.2019

Už se také těšíte až pulty zaplní čerstvé voňavé jahody a třešně, nebo si je dopřáváte po celý rok zmrazené? Mražené versus čerstvé. Jak je to doop...

Co přidat do pomazánek místo krémových sýrů

Vepřová panenka na tymiánu

Vepřová panenka na tymiánu

9 hlasů
50min 865 kJ 220 Kč

Nejčtenější články

Tip na oběd

Citrónová polévka

13 hlasů
50min 234kJ 85 Kč

Vyzkoušejte recept na citrónovou polévku, její chuť vá...

Ryba s citrónovým pepřem

9 hlasů
40min 238kJ 90 Kč

ryba pečená v troubě s chutí citrónového pepře a kopru ...