Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krok za krokem

Podzimní lahůdka plná chuti: Pečená jablka s ořechy a brandy

25.10.2019

Jak do pár minut provonět celou kuchyň? Skořicí, rozinkami, hnědým cukrem a brandy! Pokud jim zdatně sekunduje pečené jablko a vlašské ořechy, těžk...

Z kuchyně rovnou do koupelny. Dopřejte svým vlasům přírodní péči

18.10.2019

Ani na podzim bychom neměli zanedbávat své vlasy. Oproti žhavým slunečním paprskům je nyní sužuje studený vzduch, vítr, vysušující účinky vytápěnýc...

Zařaďte do podzimní kuchyně červená masa

13.10.2019

Babí léto pomalu končí a vy už jste přejedení nejrůznějších lehkých zeleninových salátů s kuřecím? Vynechejte na chvíli drůbež a dejte přednost syt...

Nedoceněné podmáslí. Zkrásněte díky němu přes noc

12.10.2019

Podmáslí vzniká jako druhotný produkt při stloukání másla, přesto obsahuje spoustu cenných živin, a dokonce se využívá i v kosmetickém průmyslu. Má...

Vyrobte si domácí bylinkové víno. Je dobré a léčivé

12.10.2019

Tymián, šalvěj, mateřídouška, levandule… Už máte sesbíráno a popřípadě nasušeno? Pokud můžete postrádat pouhou hrst svých oblíbených bylinek, vrhně...

Kosmetické přípravky za pár korun. Navíc je už máte doma

11.10.2019

Pokud zrovna nemáte na rozhazování nebo zrovna nemáte po ruce speciální kosmetický přípravek, vystačíte si i s tím co máte běžně doma. Takovým skvě...

Plemeno mangalica. Tohle maso musíte ochutnat

11.10.2019

Plemeno mangalica má mnoho přízvisek. Pochází z Maďarska a postupně proniká také na český trh. Maso z tohoto, na pohled zvláštního a chlupatého, pr...

Vychytávky s těstovinami, které nejspíš ještě neznáte

10.10.2019

Chcete si udělat vlastní těstoviny, ale nevíte, jak na to? Máme pro vás jednoduchý recept, který zvládnete levou zadní. Poradíme vám také, jak šiko...

Podzim ve znamení jablek. Poznejte s nimi všechny triky

8.10.2019

Sezona jablek už je v plném proudu a vy tak možná máte o zábavu postaráno. Jenže víte, jak předejít jejich černání po krájení, nebo jak snadno opra...

Zaměřeno na máslo. Triky, které s ním ještě neznáte

6.10.2019

Starší či žluklé máslo? Pokud máte po ruce jedlou sodu a kousek chleba, není nic ztraceno. Hodit by se mohl i preventivní fígl proti přepalování, n...

Správné smažení masa na řízky

Pivní palačinky

Pivní palačinky

14 hlasů
40min 661 kJ 44 Kč

Nejčtenější články

Tip na večeři

Pstruh v alobalu

11 hlasů
40min 852kJ 300 Kč

Velice jednoduchý recept na skvělého pstruha. Lahodný ...

Játra na majoránce

8 hlasů
1h a 10min 580kJ 85 Kč

Játra s jablky vonící čerstvou majoránkou.