Prostreno.cz

Salát z červeného zelí

Zelí s cibulí, dušené v červeném víně.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 300 kJ / 71 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy12g
tuky0g

Ingredience na

  • 800 g červeného zelí
  • 2 ks červené cibule
  • 400 ml červeného vína
  • 1 lžíce hřebíčku
  • 100 g třtinového cukru
  • 1 lžíce soli
  • 2 lžíce červeného vinného octa

Postup přípravy

  1. Červené zelí a oloupanou cibuli nakrájejte na nudličky.
  2. Zelí a cibuli dejte do rendlíku, přidejte sůl, vinný ocet, hřebíček, cukr a zalijte vínem.
  3. Duste odkryté až se víno z části odpaří a zelí je měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,54g
  • Sacharidy:

    184,29g
    • Cukry:

      103,00g
  • Tuky:

    17,36g
  • Vláknina:

    1,00g

Aktivita pro spálení: 71 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

21

minut uklízení



Podobné recepty

Kuskus salát

(11 hlasů)
35min
395 kJ

Meruňkový salát

(16 hlasů)
20min
235 kJ

Květákový salát

(14 hlasů)
30min
534 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Salát z červeného zelí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat