Prostreno.cz

Pečená vepřová panenka

Vepřová panenka v kořeněné krustě.

Ohodnotit
(14 hlasů)
22.11.2016 lentilka
45min

20min příprava

25min vaření

1523 kJ / 363 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Všechno koření, oregano, steakovou omáčku, olej a ořechy promíchejte.
  3. Maso položte do vymazané zapékací misky, nebo pekáčku a maso důkladně potřete připravenou směsí.
  4. Maso přikryjte a dejte na přibližně 25 minu do předehřáté trouby. Čas pečení závisí na velikosti vepřové panenky.
  5. Před krájením nechte maso 10 minut odpočívat.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    105,00 g
  • Sacharidy:

    334,00 g
    • Cukry:

      36,20 g
  • Tuky:

    304,00 g
  • Vláknina:

    183,00 g

Aktivita pro spálení:

363 kcal
45

minut jízdy na kole

34

minut běhu

108

minut uklízení





Podobné recepty

Zeleninový guláš s vepřovým masem

(11 hlasů)
1h a 5min
400 kJ

Plněná vepřová panenka

(9 hlasů)
1h a 5min
443 kJ

Vepřové kotlety

(7 hlasů)
1h a 20min
578 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečená vepřová panenka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba