Prostreno.cz

Polévka z tresky

Norská rybí polévka z tresky s bílou ředkví.

25.11.2016 lentilka
40min

15min příprava

25min vaření

139 kJ / 33 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli,přidejte nakrájené rybí maso (v mraženém filé by neměly být kostičky), na kostky nakrájenou ředkev, zalijte vodou, přidejte koření, ochucovadlo, bylinky a vařte 15-20 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    58,60 g
  • Sacharidy:

    21,09 g
    • Cukry:

      8,18 g
  • Tuky:

    44,24 g
  • Vláknina:

    4,20 g

Aktivita pro spálení:

119 kcal
14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení





Podobné recepty

Hrášková polévka s mátou

(11 hlasů)
30min
220 kJ

Krémová česnečka

(18 hlasů)
55min
437 kJ

Krémová polévka s kuřecím masem

(12 hlasů)
1h a 5min
247 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mletý kmín

375 kcal / 100g
B17 g
S44 g
T22 g

Sušený tymián

276 kcal / 100g
B9 g
S63 g
T7 g

Sušený koriandr

298 kcal / 100g
B12 g
S54 g
T17 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z tresky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba