Prostreno.cz

Pstruh pečený na zelenině

Připravit rybu netrvá příliš dlouho a výsledek je přímo lahůdkový.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 399 kJ / 95 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy9g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Brambory oloupejte a uvařte v osolené vodě do poloměkka.
  3. Uvařené brambory, lilek, oloupanou cibuli a rajčata nakrájejte na plátky a uložte je na dno vymazané zapékací misky, dochuťte solí a pepřem.
  4. Pstruhy osolte, opepřete a do každého vložte 3 plátky citrónu a 2 špetky oregana.
  5. Pstruhy položte na zeleninu, posypte nakrájeným česnekem, podlijte vínem a zakápněte olejem.
  6. Pečte v troubě 30-35 minut, podle velikosti pstruhů.
  7. Podávejte ozdobené petrželkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruh pečený na zelenině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat