Prostreno.cz

Vepřové kotlety na bílém víně

Vepřové kotlety dušené s cibulí a bílým vínem.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 757 kJ / 180 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy9g
tuky12g

Ingredience na

  • 4 ks vepřové kotlety s kostí
  • 5 lžic rostlinného oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 2 ks velké cibule
  • 250 ml bílého vína
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžička sušené šalvěje
  • Na obalení
  • 0,5 hrnku hladké mouky

Postup přípravy

  1. Maso osolte, opepřete a obalte v hladké mouce.
  2. Maso opečte ze všech stran na rozehřátém oleji.
  3. K masu přidejte cibuli nakrájenou na čtvrtky, oloupaný celý česnek, vše posypte šalvěji, zalijte vínem a duste doměkka.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety na bílém víně

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat