Prostreno.cz

Vepřové maso s paprikovou omáčkou

Plátky vepřové panenky s rychlou omáčkou.

19.01.2017 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

869 kJ / 207 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Panenku nakrájejte na plátky a opečte na 2 lžících oleje se 2 lžícemi másla doměkka. Maso podle chuti osolte. Orestované maso vyndejte na talíř.
  2. Maso podle chuti osolte, orestované maso vyndejte na talíř.
  3. Na stejnou pánev přidejte lžíci oleje, lžíci másla a jemně nakrájenou cibuli.
  4. Cibuli nechte zesklovatět, přidejte mletou papriku a vše promíchejte.
  5. Zalijte smetanou, přidejte ochucovadlo, instantní jíšku a 10 minut vařte.
  6. Podle potřeby dochuťte pepřem.
  7. Do omáčky vložte maso a maso jen prohřejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    64,50 g
  • Sacharidy:

    206,40 g
    • Cukry:

      25,00 g
  • Tuky:

    271,75 g
  • Vláknina:

    60,00 g

Aktivita pro spálení:

207 kcal
25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení





Podobné recepty

Bůček pečený s bílým vínem

(12 hlasů)
0min
423 kJ

Vepřové kotletky s balsamicem

(10 hlasů)
55min
854 kJ

Pečená vepřová panenka

(14 hlasů)
45min
1508 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Špagety carbonara

25min
(3 hlasů)

Francouzská cibulová polévka

1h a 30min
(2 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s paprikovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba