Prostreno.cz

Pikantní pečený bůček

Pečený, marinovaný bůček.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 4h a 10min

    2h a 40min příprava

    1h a 30min vaření

  • 1040 kJ / 248 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy20g
tuky16g

Ingredience na

  • 1,2 kg vepřového bůčku bez kůže
  • 2 ks velké cibule
  • 5 špetek soli
  • 200 ml vody
  • Na marinádu
  • 4 stroužky česneku - prolisovaného
  • 200 ml ostrého kečupu
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 60 ml sójové omáčky
  • 4 ks badyánu
  • 60 ml oleje

Postup přípravy

  1. Maso rozkrojte tak, aby vznikl plát.
  2. Všechny ingredience na marinádu promíchejte v misce. Maso osolte a potřete marinádou.
  3. Maso zatočte, omotejte potravinářským provázkem a potřete ještě marinádou, dejte na 2 hodiny do chladu.
  4. Maso vložte do pekáčku, přidejte zbytek marinády, kterou promíchejte s vodou, nakrájenou cibuli, přikryjte a pečte doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,10g
  • Sacharidy:

    237,10g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    137,87g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 248 kcal

31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(21 hlasů)

Snídaně z lásky

(35 hlasů)

Snídaně s malinami

(18 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pikantní pečený bůček

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat