Prostreno.cz

Jehněčí plátky na zázvoru

Zázvor a červené víno skvěle doplní chuť jehněčího.

04.05.2017 sun
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

1051 kJ / 251 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky a uložte je vedle sebe na dno vhodné misky.
  2. Plátky potřete hořčicí, posypte nastrouhaným zázvorem a nakrájenou cibulí.
  3. Maso pokapejte olejem, misku uzavřete a nechte v chladu přes noc marinovat.
  4. Plátky masa orestujte z obou stran v pánvi na oleji.
  5. Maso podle chuti osolte, podlijte vínem a duste doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    165,50 g
  • Sacharidy:

    26,00 g
    • Cukry:

      6,30 g
  • Tuky:

    237,68 g
  • Vláknina:

    2,55 g

Aktivita pro spálení:

785 kcal
98

minut jízdy na kole

74

minut běhu

234

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotlety na bylinkách

(11 hlasů)
40min
1497 kJ

Kuličky z jehněčího masa

(5 hlasů)
1h a 5min
1106 kJ

Jehněčí kostky s rajčaty

(2 hlasů)
2h a 30min
591 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

plnotučná hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g

Jehněčí kýta bez kosti

250 kcal / 100g
B25 g
S0 g
T10 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

Strouhaný zázvor

80 kcal / 100g
B1 g
S17 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí plátky na zázvoru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba