Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Jehněčí plátky na zázvoru

sun
0hlasů
Hodnotit

1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

744 kJ

energetická hodnota na 100g

240 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky1g sacharidy6g bílkoviny

Zázvor a červené víno skvěle doplní chuť jehněčího.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 650 g jehněčí kýty
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 2 lžíce čerstvého, strouhaného zázvoru
  • 1 ks velké cibule
  • 100 ml oleje
  • 3 špetky soli
  • 300 ml červeného vína

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na plátky a uložte je vedle sebe na dno vhodné misky.
  • Plátky potřete hořčicí, posypte nastrouhaným zázvorem a nakrájenou cibulí.
  • Maso pokapejte olejem, misku uzavřete a nechte v chladu přes noc marinovat.
  • Plátky masa orestujte z obou stran v pánvi na oleji.
  • Maso podle chuti osolte, podlijte vínem a duste doměkka.
Čokoládové perníkové kostky

Čokoládové perníkové kostky

1h a 30min 1553kJ 200 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Jehněčí kotlety na bylinkách

Jehněčí kotlety na bylinkách

11 hlasů
40min 1036 kJ 310 Kč
Kuličky z jehněčího masa

Kuličky z jehněčího masa

5 hlasů
1h a 5min 904 kJ 150 Kč
Jehněčí kostky s rajčaty

Jehněčí kostky s rajčaty

2 hlasy
2h a 30min 347 kJ 250 Kč
Jehněčí plec na šalotce

Jehněčí plec na šalotce

2 hlasy
2h a 20min 710 kJ 340 Kč
Jehněčí kotletky

Jehněčí kotletky

3 hlasy
2h a 0min 1046 kJ 360 Kč
Jehněčí pečené v alobalu

Jehněčí pečené v alobalu

0 hlasů
1h a 40min 1424 kJ 250 Kč

Články nejen o vaření