Prostreno.cz

Tuňák s chřestem

Moc dobrá večeře z chřestu a tuňáka. Tento recept by neměl chybět v kuchařce žádné dietářky.

Ohodnotit
(21 hlasů)
  • 20min

    15min příprava

    5min vaření

  • 617 kJ / 147 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy12g
tuky3g

Ingredience na

  • 1 svazek zeleného chřestu
  • 2 plechovky tuňáka ve vlastní šťávě - á 200g
  • 1 plechovka sterilovaných bílých fazolí - ve slaném nálevu á 400g
  • 1 ks nakrájené červené cibule
  • 2 lžíce kaparů
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce červeného vinného octa
  • 3 lžíce estragonu - čerstvě nasekaného

Postup přípravy

  1. Očištěný chřest uvařte v mírně osolené vodě asi 5 minut.
  2. Propláchněte studenou vodou, nakrájejte na kousky a dejte do mísy. Přidejte všechny ostatní ingredience a promíchejte.
  3. Podle potřeby můžete mírně osolit.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Tuňák s chřestem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat