Prostreno.cz

Vepřový guláš s bílými fazolemi

Šťavnaté maso s rajčaty a fazolemi.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 321 kJ / 76 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy4g
tuky4g

Ingredience na

  • 700 g vepřové kýty
  • 3 ks rajčat - oloupaných, krájených
  • 1 kostka zeleninového vývaru
  • 1 lžička sušeného rozmarýnu
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 plechovka bílých fazolí - á 400 g
  • 2 ks cibule
  • 0,5 ks mletého pepře
  • 0,5 lžičky soli
  • 700 ml vody
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce řepkového oleje

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, které spolu s nakrájenou cibulí orestujte na oleji.
  2. Přidejte sůl, pepř, tymián, rozmarýn, citrónovou šťávu, nasekaná rajčata, vodu a kostku vývaru. Nechte povařit pod pokličkou 30 minut.
  3. Pak přidejte celé stroužky česneku a duste, až je maso zcela měkké.
  4. Přidejte scezené, propláchnuté fazole a vařte 5 minut.
  5. Dochuťte solí a mletým pepřem.
  6. Podávejte s chlebem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřový guláš s bílými fazolemi

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat