25min
10min příprava
15min vaření
446 kJ
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky6g sacharidy5g bílkoviny
Jednoduchá příloha ke grilovanému masu.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
500 g
žlutých fazolových lusků
4 lžíce
másla
2 špetky
mořské soli
3 špetky
čerstvě mletého pepře
100 g
tvarohu
8 snítek
čerstvého tymiánu
Postup přípravy
Očištěné fazolky položte na alobal, posypte solí a pepřem. Na fazolky položte kousky másla. Vložte na gril a grilujte přibližně 10 minut.
Občas fazolky otočte. Před koncem grilování posypte tymiánem a rozdrobeným tvarohem.