Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Broskve se sladkým žloutkovým krémem

lentilka
5hlasů
Hodnotit

30min

20min příprava

10min vaření

1055 kJ

energetická hodnota na 100g

110 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:13g tuky8g sacharidy8g bílkoviny

Dezert z kompotovaných broskví s pistáciemi.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g kompotovaných broskví
  • Na krém
  • 6 ks žloutků -
  • 3 lžíce cukru
  • 200 ml bílého vína
  • 4 lžíce pomerančového likéru - nebo meruňkový likér
  • Na posypání
  • 50 g pistácií - nasekaných

Postup přípravy

  • Ve vhodné nádobě smíchejte všechny suroviny na omáčku.
  • Pak nádobu vložte do jiné, větší nádoby s horkou vodou a na mírném ohni rychle šlehejte, až omáčka zhoustne.
  • Na servírovací talíř uložte dobře okapané broskve a přelijte je připravenou omáčkou. Posypte pistáciemi a hned podávejte.
  • Pokud krém necháte vystydnout „spadne“.
Slepované pusinky

Slepované pusinky

2 hlasy
1h a 35min 705kJ 35 Kč
Losos s rajčaty

Losos s rajčaty

3 hlasy
35min 722kJ 200 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Bublanina s bílým rybízem

Bublanina s bílým rybízem

4 hlasy
60min 954 kJ 75 Kč
Tyčinky s ořechy

Tyčinky s ořechy

3 hlasy
1h a 30min 1692 kJ 160 Kč
Flambovaný meloun

Flambovaný meloun

0 hlasů
45min 178 kJ 90 Kč
Šátečky se švestkami

Šátečky se švestkami

3 hlasy
55min 661 kJ 60 Kč
Koláč s rumovou polevou

Koláč s rumovou polevou

0 hlasů
1h a 20min 1459 kJ 85 Kč
Dezert z klementinek

Dezert z klementinek

2 hlasy
25min 110 kJ 80 Kč

Články nejen o vaření