Prostreno.cz

Polévka z čerstvých rajčat

Krémová polévka z čerstvých rajčat s řapíkatým celerem.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 197 kJ / 47 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy7g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V hrnci na másle nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájený řapíkatý celer a minutu míchejte.
  3. Přidejte nakrájená, oloupaná rajčata, snítky petržele.
  4. Zalijte vývarem a vařte 30 minut.
  5. Polévku rozmixujte, přidejte smetanu, dochuťte solí, cukrem, prolisovaným česnekem a povařte 5 minut.
  6. Podávejte s lístky bazalky, posypané pepřem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    28,92g
  • Sacharidy:

    235,23g
    • Cukry:

      117,04g
  • Tuky:

    99,82g
  • Vláknina:

    32,10g

Aktivita pro spálení: 47 kcal

5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka s kuřecím masem a vejci

(3 hlasů)
1h a 20min
338 kJ

Dýňová polévka s kokosem

(2 hlasů)
50min
192 kJ

Houbová polévka s rýží

(8 hlasů)
1h a 10min
237 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Polévka z čerstvých rajčat

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat