Kuřecí vývar s rýžovými nudlemi
Kuřecí polévka se zeleninou a rýžovými nudlemi.
-
1h a 5min
20min příprava
45min vaření
-
284 kJ / 68 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny3g
sacharidy10g
tuky1g
Ingredience na
- 400 g
kuřecího masa na polévku
- 1,5 l
vody
- 1 lžíce
bio sypkého kuřecího vývaru
- 150 g
rýžových nudlí
- 1 ks
velké mrkve
- nakrájená na tenké nudličky
- 2 ks
lahůdkové cibulky
- nakrájené na šikmé plátky
- 1 plechovka
konzervované kukuřice
- 170 ml
- 1 hrnek
mraženého hrášku
- 5 snítek
zelené petrželky
Postup přípravy
- Maso vložte do vody, přidejte sypký vývar a maso uvařte doměkka.
- Vývar sceďte, maso oberte a dejte zpět do vývaru.
- Přidejte mrkev, hrášek, scezenou a propláchnutou kukuřici, cibulku a vařte 10 minut.
- Rýžové nudle uvařte podle návodu na obalu.
- Polévku podávejte s rýžovými nudlemi, posypanou jemně nasekanou petrželkou.