Prostreno.cz

Rybí filé s citronový pepřem

Kopr, sušený fenykl a citronový pepř dodají rybě skvělou chuť.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 354 kJ / 84 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny17g
sacharidy2g
tuky2g

Ingredience na

  • 1 kg rybí filé bez kostí a kůže - treska, platýz, candát aj.
  • 0,5 lžičky soli
  • 70 ml citronové šťávy
  • 100 ml pomerančové šťávy
  • 1 lžíce sušeného kopru
  • 1 lžíce drceného fenyklu
  • 0,5 lžičky citronového pepře
  • Na vymazání
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Filé nakrájejte na porce, uložte je do vymazaného pekáčku a osolte je.
  3. V misce vymíchejte citronovou šťávu, pomerančovou šťávu, kopr, fenykl a citronový pepř.
  4. Směsí přelijte ryby a přikryté pečte v troubě přibližně 20-30 minut, podle druhu ryby a velikosti porcí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,10g
  • Sacharidy:

    92,10g
    • Cukry:

      19,20g
  • Tuky:

    103,60g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 84 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba na másle s kadeřávkem

(3 hlasů)
1h a 5min
482 kJ

Krevety s baby špenátem

(6 hlasů)
35min
684 kJ

Rybí rendlík

(1 hlasů)
55min
440 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s citronový pepřem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat