Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Karbanátky z konzervovaného tuňáka.

10.01.2018 Mikeš
45min

25min příprava

20min vaření

616 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rohlík nakrájejte a namočte do mléka.
  2. Přidejte scezeného tuňáka, jemně nakrájenou feferonku, rozšlehané vejce, citronovou kůru a nakrájenou cibulku.
  3. Směs promíchejte, pokud je směs řídká, přidejte strouhanku.
  4. Ze směsi tvarujte karbanátky, které osmažte z obou stran na oleji.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    189,55 g
  • Sacharidy:

    120,88 g
    • Cukry:

      27,00 g
  • Tuky:

    130,34 g
  • Vláknina:

    9,50 g

Aktivita pro spálení:

861 kcal
107

minut jízdy na kole

82

minut běhu

257

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí kuličky

(6 hlasů)
1h a 15min
371 kJ

Kapr na zelenině

(5 hlasů)
1h a 25min
445 kJ

Naložené sleďové filety

(3 hlasů)
30min
533 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rohlík

290 kcal / 100g
B8 g
S50 g
T4 g

nakládané feferonky

30 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T3 g

rostlinný olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

tuňák ve vlastní štávě

100,95 kcal / 100g
B19 g
S0,08 g
T0,94 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba