Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Karbanátky z konzervovaného tuňáka.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 45min

    25min příprava

    20min vaření

  • 614 kJ / 146 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy7g
tuky7g

Ingredience na

  • 2 plechovky tuňáka ve vlastní šťávě - á 185 g
  • 1 ks rohlíku
  • 2 ks nakrájené zelené cibulky
  • 1 ks nakládané feferonky – kozí roh - volitelné
  • 1 ks velké, rozšlehané vejce
  • 100 ml mléka
  • 1 lžička strouhané citronové kůry
  • Na smažení
  • 100 ml rostlinného oleje

Postup přípravy

  1. Rohlík nakrájejte a namočte do mléka.
  2. Přidejte scezeného tuňáka, jemně nakrájenou feferonku, rozšlehané vejce, citronovou kůru a nakrájenou cibulku.
  3. Směs promíchejte, pokud je směs řídká, přidejte strouhanku.
  4. Ze směsi tvarujte karbanátky, které osmažte z obou stran na oleji.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat