Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí karbanátky

Mikeš
2hlasy
Hodnotit

45min

25min příprava

20min vaření

607 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky6g sacharidy13g bílkoviny

Karbanátky z konzervovaného tuňáka.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 plechovky tuňáka ve vlastní šťávě - á 185 g
  • 1 ks rohlíku
  • 2 ks nakrájené zelené cibulky
  • 1 ks nakládané feferonky – kozí roh - volitelné
  • 1 ks velké, rozšlehané vejce
  • 100 ml mléka
  • 1 lžička strouhané citronové kůry
  • Na smažení
  • 100 ml rostlinného oleje

Postup přípravy

  • Rohlík nakrájejte a namočte do mléka.
  • Přidejte scezeného tuňáka, jemně nakrájenou feferonku, rozšlehané vejce, citronovou kůru a nakrájenou cibulku.
  • Směs promíchejte, pokud je směs řídká, přidejte strouhanku.
  • Ze směsi tvarujte karbanátky, které osmažte z obou stran na oleji.
Quinoa s granátovým jablkem

Quinoa s granátovým jablkem

2 hlasy
1235kJ 130 Kč
Treska se zázvorem

Treska se zázvorem

3 hlasy
35min 400kJ 180 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Rybí kuličky

Rybí kuličky

4 hlasy
1h a 15min 309 kJ 160 Kč
Kapr na zelenině

Kapr na zelenině

3 hlasy
1h a 25min 459 kJ 140 Kč
Naložené sleďové filety

Naložené sleďové filety

1 hlas
30min 615 kJ 99 Kč
Rybí filé s jablky

Rybí filé s jablky

2 hlasy
60min 476 kJ 220 Kč
Ryba dušená s fenyklem

Ryba dušená s fenyklem

1 hlas
45min 428 kJ 200 Kč
Dušená ryba s nakládaným pepřem

Dušená ryba s nakládaným pepřem

3 hlasy
1h a 10min 387 kJ 240 Kč

Články nejen o vaření