Prostreno.cz

Jehněčí guláš z trouby

Chutná stejně skvěle jako hovězí.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 2h a 0min

    30min příprava

    1h a 30min vaření

  • 561 kJ / 134 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy12g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na větší kostky.
  2. V nádobě vhodné na pečení v troubě rozehřejte olej, přidejte oloupanou, nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso, na nudličky nakrájený zázvor a restujte za stálého míchání 5 minut.
  3. K masu přidejte očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev, rajčata, víno, vývar, sůl, pepř, bobkový list, rozmarýn, kmín a přikryté duste v troubě předehřáté na 190 °C doměkka.

TIP:

Doba dušení závisí na použitém druhu masa.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    64,90g
  • Sacharidy:

    289,40g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    159,07g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 134 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dušené houby se šalotkou

(5 hlasů)

Tofu marinované v pivu

(5 hlasů)

Brambory plněné sýrem

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jehněčí guláš z trouby

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat