Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Sladká jablečná pomazánka

lentilka
1hlas
Hodnotit

60min

15min příprava

45min vaření

315 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:0g tuky18g sacharidy0g bílkoviny

Skvělá pomazánka nejen pro děti na svačinu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 80 ml 100 % jablečné šťávy
  • 250 g želírovacího cukru 3:1
  • 1 lžička mleté skořice
  • 5 ks hřebíčku
  • 1.5 kg jablek - oloupaných, nakrájených

Postup přípravy

  • Nakrájená jablka nasypte je do hrnce, přidejte jablečnou šťávu, hřebíček a duste, až se jablka rozvaří.
  • K jablkům přidejte skořici, cukr a vařte 5 minut.
  • Z jablek vyndejte hřebíček.
  • Jablka dejte do skleniček, uzavřete je, otočte dnem vzhůru a nechte vychladnout.
  • Uchovejte v chladu.
TIP:

Podle sladkosti jablek můžete přidat více cukru.

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

1h a 20min 515kJ 140 Kč
Chřest s vařenými vejci

Chřest s vařenými vejci

35min 741kJ 140 Kč

Podobné recepty

Řeřichová pomazánka

Řeřichová pomazánka

3 hlasy
20min 437 kJ 90 Kč
Pomazánka s olivami

Pomazánka s olivami

2 hlasy
20min 741 kJ 72 Kč
Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

9 hlasů
30min 706 kJ 40 Kč
Pomazánka na tousty

Pomazánka na tousty

3 hlasy
20min 708 kJ 80 Kč
Pomazánka z červené řepy

Pomazánka z červené řepy

4 hlasy
20min 581 kJ 50 Kč
Šunková pomazánka

Šunková pomazánka

0 hlasů
20min 512 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření