Prostreno.cz

Polévka z máslové dýně

Finská dýňová polévka s čerstvým zelím.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 60min

    25min příprava

    35min vaření

  • 226 kJ / 54 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou dýni nakrájejte na kostičky.
  2. V hrnci na másle orestuje oloupanou, nakrájenou cibuli.
  3. Přidejte nakrájenou dýni, promíchejte, zalijte vývarem a vařte, až je dýně měkká.
  4. Mezitím nakrájejte zelí na tenké nudličky.
  5. Polévku rozmixujte, dochuťte muškátovým oříškem a podle chuti solí.
  6. Polévku podávejte posypanou dýňovými semínky a s nudličkami zelí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,30g
  • Sacharidy:

    66,30g
    • Cukry:

      14,80g
  • Tuky:

    167,58g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 54 kcal

6

minut jízdy na kole

5

minut běhu

16

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka z bílého zelí s masem

(3 hlasů)
1h a 50min
299 kJ

Polévka z cizrny

2h a 15min
510 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka z máslové dýně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat