Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zelenina

Slaninové brambory

1h a 30min 620kJ 105 Kč

Slaninové brambory vám budou chutnat jako hlavní chod, například se zeleninovým salátem.

Krůtí placičky

55min 768kJ 140 Kč

Výborné masové placičky, při jejich přípravě využijte bramborovou kaši,která vám zůstala od oběda z minulého dne (nebo si připravte čerstvou) a zbytek dušeného, nebo vařeného krůtího masa.

Rozmarýnové kuličky

1h a 15min 973kJ 180 Kč

Skvělá masová chuťovka. Masové kuličky se dají ochutit na mnoho způsobů a upeče je za vás trouba. Nemusíte tak stát u plotny, a navíc neplavou v oleji.

Cukety s houbami

55min 426kJ 80 Kč

Tento pokrm je bezmasý, velmi rychlý na přípravu a navíc chutná skvěle.

Mangoldový salát s mandlemi

35min 253kJ 80 Kč

Mangold nepatří mezi běžnou zeleninu našich zahrádek. Stojí však za to jej vyzkoušet. Jeho chutné listy i stonky plné vitamínů mají mnohostranné využití ve studené i teplé kuchyni.

Špenátový salát se slaninou

30min 751kJ 85 Kč

Právě pro jarní saláty jsou mladé křehké lístky špenátu jako stvořené.

Nakládané ředkvičky

25min 587kJ 65 Kč

Sladkokyselý nakládaný ředkvičkový salát oceníte všude tam, kde byste si dali kyselou okurku. Naložené ředkvičky jsou dobré i samy o sobě například s opečenou bagetkou.

Ředkvičkový salát

25min 221kJ 90 Kč

Svěží, čerstvý křupavý salát. Ředkvičky bývají prvním poslem mezi křehkou jarní zeleninou. Syrové mají příjemně štiplavou chuť, při tepelné úpravě ji ztrácejí a jsou lehce nasládlé.

Kuřecí prsíčka s hráškem a zapečenými brambory

2h a 15min 605kJ 200 Kč

Hrášek se svou sytě zelenou barvou, nasládlou chutí a křupavostí osvěží každý pokrm.

Hovězí kostky na zelenině

2h a 20min 473kJ 250 Kč

Na přípravu budete potřebovat 20 minut - zbytek práce za vás vykoná trouba.

Slaninové brambory

Slaninové brambory

1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

1h a 15min 973kJ 180 Kč