Prostreno.cz

Ryba v kořeněné krustě

Treska obecná je první volbou, když chcete rychle připravit chutný rybí pokrm.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 636 kJ / 152 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy5g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Smíchejte kečup, majonézu, hořčici, česnek a jemně nasekanou šalotku.
  2. V jiné misce smíchejte sladkou papriku, oregano, sůl, pepř a tymián.
  3. Touto směsí potřete z obou stran porce ryby, koření důkladně do ryby vetřete.
  4. Ryby opečte na oleji s máslem.
  5. Talíře ozdobte kečupovým dresinkem, přidejte porci ryby a podávejte posypané pažitkou.

TIP:

Nejlepší je připravit pokrm z ryby chlazené.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    76,80g
  • Sacharidy:

    294,90g
    • Cukry:

      58,00g
  • Tuky:

    288,63g
  • Vláknina:

    125,00g

Aktivita pro spálení: 152 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba s pomerančovou omáčkou

(2 hlasů)
60min
547 kJ

Domácí rybí karbanátky

(3 hlasů)
1h a 15min
712 kJ

Křupavé krevety

(4 hlasů)
45min
710 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ryba v kořeněné krustě

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat