Prostreno.cz

Polévka s těstovinovou rýží

K přípravě polévky využijete zbytek vařeného kuřecího masa.

17.01.2019 Mikeš
50min

20min příprava

30min vaření

291 kJ / 69 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Orzo uvařte podle návodu na obalu.
  2. Uvařenou těstovinovou rýži sceďte.
  3. Na oleji orestujte drobně nakrájený celer a cibuli, posypte tymiánem, přidejte šafrán a minutu míchejte.
  4. Zalijte vývarem, do vývaru nasypte kukuřici, drobně nakrájené kuřecí maso a vařte 10 minut.
  5. Nakonec do polévky přisypte těstovinovou rýži, petrželku, dochuťte solí a polévku jen prohřejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    247,30 g
  • Sacharidy:

    330,40 g
    • Cukry:

      21,12 g
  • Tuky:

    69,74 g
  • Vláknina:

    11,30 g

Aktivita pro spálení:

387 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

115

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z topinambur a artyčoku

(7 hlasů)
1h a 5min
351 kJ

Polévka s treskou a rýží

(3 hlasů)
1h a 5min
414 kJ

Polévka z řapíkatého celeru

(3 hlasů)
55min
177 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Kuřecí maso vařené

165 kcal / 100g
B31 g
S0 g
T3 g

orzo

357 kcal / 100g
B9 g
S72 g
T1 g

Mražená kukuřice

86 kcal / 100g
B3 g
S19 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s těstovinovou rýží

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba