Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska s citronovým máslem

lanvin
1hlas
Hodnotit

60min

15min příprava

45min vaření

837 kJ

energetická hodnota na 100g

240 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:17g tuky3g sacharidy9g bílkoviny

Jednoduchá příprava, skvělá chuť.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce chlazené tresky
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého bílého pepře
  • 150 g másla
  • 70 ml citronové šťávy
  • 0.5 hrnku ploché listové petrželky - nasekané

Postup přípravy

  • Porce ryby osolte, opepřete a uložte do malého pekáčku, nebo zapékací misky.
  • V rendlíku rozehřejte máslo, přidejte nasekanou petrželku, citronovou šťávu a promíchejte.
  • Máslem přelijte tresku a dejte ji na 25-30 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
Salát z řapíkatého celeru

Salát z řapíkatého celeru

2 hlasy
878kJ 130 Kč
Koláč plněný máslovým krémem

Koláč plněný máslovým krémem

3 hlasy
1h a 10min 1461kJ 150 Kč

Podobné recepty

Rybí filé s rajčaty

Rybí filé s rajčaty

2 hlasy
40min 357 kJ 95 Kč
Plněné rybí filety

Plněné rybí filety

1 hlas
45min 1428 kJ 280 Kč
Treska s hráškem a špenátem

Treska s hráškem a špenátem

1 hlas
55min 535 kJ 180 Kč
Rybí filé s fazolkami

Rybí filé s fazolkami

0 hlasů
55min 641 kJ 200 Kč
Mořská štika na bylinkách

Mořská štika na bylinkách

0 hlasů
35min 622 kJ 180 Kč
Hřebenatky s citronovým přelivem

Hřebenatky s citronovým přelivem

2 hlasy
35min 658 kJ 450 Kč

Články nejen o vaření