Prostreno.cz

Králík na špeku

Takhle voní domácí kuchyně. Jednoduchá úprava promění jemné králičí maso v opravdovou delikatesu.

  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 710 kJ / 169 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy1g
tuky14g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Porce králíka dejte do pekáčku, maso osolte, opepřete, posypte fenyklem, nakrájeným špekem, pokapejte olejem a promíchejte.
  2. Kolem králíka nasypte celé stroužky česneku.
  3. Maso podlijte vínem, vývarem a přikryté pečte v troubě předehřáté na 190 °C doměkka. Maso dopečte odkryté.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Králík na špeku

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat