Prostreno.cz

Mandlové pesto s medvědím česnekem

Pesto s medvědím česnekem si dejte s těstovinami, hodí se ale i na steaky či ryby a ozdobit jím můžete také jarní polévku ,nebo tousty.

Ohodnotit
(5 hlasů)
sun
  • 20min

    20min příprava

  • 0 kJ / 0 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy0g
tuky0g

Ingredience na

  • 200 g listů medvědího česneku
  • 60 g loupaných mandlí
  • 50 g sýra pecorino,nebo parmazán
  • 150 ml ořechového,nebo olivového oleje - podle potřeby více
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. V mixéru nebo robotu rozmixujte nahrubo medvědí česnek ,mandle, nakrájený sýr a ořechový,nebo olivový olej.Olej přidávejte postupně.
  2. Podle chuti osolte a opepřete.
  3. Povrch zakápněte dalším olejem, aby bylinky neoxidovaly, a skladujte v uzavřené nádobě v chladničce (vydrží maximálně týden).

TIP:

Pecorino je slaný tvrdý sýr z ovčího mléka




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    0,00g
  • Sacharidy:

    0,00g
    • Cukry:

      0,00g
  • Tuky:

    0,00g
  • Vláknina:

    0g



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Mandlové pesto s medvědím česnekem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat